Nabavite svoje parkirališne karte od 18.05.'22. godine

Škovacin d.o.o., ovim putem obavještava korisnike javnih parkirališta u naplati na području općine Rogoznica da su se cijene satnih, dnevnih i višesatnih parkirališnih karata promijenile. 
 
Cijena satne karte u zoni 1. s 8,00 HRK mijenja se na 12,00 HRK, dok se cijena satne karte u zoni 2. s 6,00 HRK mijenja na 8,00 HRK. Sukladno tome, mijenjaju se cijene dnevnih i višesatnih parkirališnih karata, dnevnu kartu u zoni 2. nabavite za 144,00 HRK, dok dnevnu kartu nije moguće kupiti za zonu 1. 
Cijena višesatne parkirališne karte - VPK (u punom iznosu) u zoni 1. mijenja se na 228,00 HRK, dok u zoni 2. iznosi 156,00 HRK.
 
Cijene povlaštenih i komercijalnih karata nisu se mijenjale:
 
1. SEZONSKA KARTA – 500 kn – vrijedi od 15.05. do 30.09., samo za ZONU 2 - kupiti isključivo u uredu Parkirališne službe Škovacin d.o.o.;
2. TJEDNA KARTA – 200 kn – vrijedi sedam (7) dana, samo za ZONU 2, kupiti u uredu Parkirališne službe ili putem Bmove app;
3. DESETODNEVNA KARTA – 300  kn – vrijedi deset (10) dana, samo za ZONU 2, kupiti u uredu Parkirališne službe ili putem Bmove app;
 
Povlaštene i komercijalne karte vrijede samo za jednu registarsku oznaku, a zamjena je moguća samo uz dokaz o kvaru, ili drugoj nemogućnosti korištenja vozila za koje je karta kupljena.
 
Satne karte platite unaprijed, na automatima za prodaju karata, slanjem tekstualne poruke na odgovarajući broj zone, putem Bmove aplikacije ili na kioscima TISKA.
Ukoliko usluga korištenja parkirališnog mjesta nije podmirena na vrijeme, plaćanje se regulira izdavanjem VPK. Vrijeme koje vozilo može provesti na naplatnom mjestu bez plaćene usluge korištenja parkirališta je najviše 15 minuta od prvog dolaska na parkiralište.
 
Višesatne parkirališne karte platite odmah prilikom napuštanja parkirališta, na ovlaštenim prodajnim mjestima u Rogoznici (kiosci TISKA, na blagajni Uprave parkirališta za radnog vremena, ili putem Bmove aplikacije). Plaćajući višesatne parkirališne karte odmah, plaćate vrijeme korištenja usluge koje ste zaista koristili, uz 12,00 HRK naknade za izdavanje. Puni iznos karte plaća se tek po isteku vremena od 24 h od trenutka izdavanja. 
 
Obratite pozornost na točnost podataka pri elektroničkim uplatama! Satne karte pravilno istaknite ispod vjerobranskog stakla! Poštujte horizontalnu i vertikalnu signalizaciju! Oznaka pristupačnosti vrijedi samo kad je istaknuta!
 
Pri plaćanju SMS-om treba upisati točnu registarsku oznaku i poruku poslati na odgovarajući broj zone u kojoj je vozilo parkirano:
 
708205 - ZONA 1
 
708206 - ZONA 2
 
Ako korisnik ne primi SMS potvrdu o plaćenoj satnoj parkirališnoj karti unutar dvije (2) minute od slanja SMS poruke kojom se plaćanje želi izvršiti smatra se da plaćanje nije uspjelo te ga treba izvršiti koristeći drugi način plaćanja. Korisnik će dobiti SMS-om upozorenje o isteku vremena za koje je plaćeno korištenje javnim parkiralištem, nakon čega može platiti satnu parkirališnu kartu za korištenje javnim parkiralištem za sljedećih 60 minuta slanjem nove SMS poruke.Ova usluga je moguća samo za brojeve hrvatskih mobilnih mreža.
 
Oglašene promjene cijena stupaju na snagu 18.05.2022. godine. Molimo da pri svakom plaćanju provjerite koju zonu koristite i plaćate, jer pogreška zone ne podliježe obustavi višesatne karte, zbog različite cijene usluge korištenja. 
Molimo da svoje povlaštene karte (sezonske, tjedne i desetodnevne) koristite isključivo u zoni 2, jer nisu validne u zoni 1, stoga će se smatrati da, npr. korisnik sezonske karte koji vozilo parkira u zoni 1 nema odgovarajuću kartu i bit će izdana VPK za vozilo u pitanju.
 
Povlaštene i komercijalne karte vrijede samo za jednu registarsku oznaku, a zamjena je moguća samo uz dokaz o kvaru ili drugoj nemogućnosti korištenja vozila za koje je karta kupljena.
 
ZONA 1.
Označena crvenom bojom. Obuhvaća:
a) Jadranska ulica do kućnog broja 13 (od kružnog toka prema naselju Crljina), 
b) Ulica Miline od kružnog toka do nasuprot skretanja u Ražanjsku ulicu,
c) Obala kneza Domagoja (od novog trga na Obali kneza Domagoja do poslovnice Hrvatske pošte na adresi Obala kneza Domagoja 140A). 
Uprava parkirališta zadržava pravo da ograniči ili onemogući prodaju karata za ZONU 1 i da u potpunosti ukloni vozila u ZONI 1 na dane održavanja javnih događanja, svečanosti i manifestacija, ukoliko ista ometaju održavanje tih događanja.
 
 
ZONA 2.
Označena žutom bojom. Obuhvaća sva ostala parkirališna mjesta u mjestu Rogoznica:
d) Jadranska ulica – izvan ZONE 1.,
e) Ulica Miline – izvan ZONE 1.,
f) Obala kneza Domagoja – izvan ZONE 1.,
g) Put Podglavičkih žrtava,
h) Obala Hrvatske mornarice,
i) Ulica don Ivana Jurčeva,
j) Zadarska ulica,
k) Trogirska ulica.“
 
 
Vrijeme naplate je od 15.05. do 30.09., od 06:00 do 24:00, sve dane u tjednu, uključujući neradne dane, blagdane, državne praznike.
Registrirajte se na https://bmove.com/ i poveznica za aktivaciju usluge dolazi na Vašu mail adresu. Nakon aktivacije, ulaskom u aplikaciju na listi gradova odaberite Rogoznicu.
Za kupnju odaberite vrstu karte, upišite točnu registarsku oznaku vozila za koje uslugu koristite, odaberite zonu, razdoblje korištenja, način plaćanja i finalizirajte kupnju kroz samo nekoliko klikova! 
Omogućeno za: satne, dnevne, višesatne / zamjenske višesatne (nalog za plaćanje), tjedne i desetodnevne karte.
Ako plaćate nalog, broj naloga nalazi se u opisu plaćanja (VPK).
NAPOMENA: Sezonske karte i dalje je moguće kupiti samo u uredu Parkirališne službe Škovacin d.o.o., za radnog vremena.
Plaćanje putem Bmove aplikacije moguće je putem bankovnih kartica ili putem prepaid korisničkog računa.


Komentiraj

Zahvaljujemo na Vašem komentaru

Kontakt

Imate pitanje ili prijedlog, slobodno nas kontaktirajte

TOP