mParking - plaćanje usluge putem SMS poruke

Korisnik javnog parkirališta može samostalno kupiti satnu kartu mobilnim telefonom sukladno istaknutim uputama za korisnike. Kupnja satne karte mobilnim telefonom obavlja se elektronički. Za plaćeno parkiranje koje je prihvaćeno i evidentirano u informacijskom sustavu organizatora parkiranja ne izdaje se tiskana parkirališna karta, nego Korisnik zaprima SMS potvrdu o plaćenoj satnoj parkirališnoj karti.

Pri plaćanju SMS-om treba upisati točnu registarsku oznaku i poruku poslati na odgovarajući broj zone u kojoj je vozilo parkirano:

708205 - ZONA 1

708206 - ZONA 2

Ako korisnik ne primi SMS potvrdu o plaćenoj satnoj parkirališnoj karti unutar dvije (2) minute od slanja SMS poruke kojom se plaćanje želi izvršiti smatra se da plaćanje nije uspjelo te ga treba izvršiti koristeći jedan od ostalih ponuđenih načina.


Korisnik će dobiti SMS-om upozorenje o isteku vremena za koje je plaćeno korištenje javnim parkiralištem, nakon čega može platiti satnu parkirališnu kartu za korištenje javnim parkiralištem za sljedećih 60 minuta slanjem nove SMS poruke.

Ova usluga je moguća samo za brojeve hrvatskih mobilnih mreža.

UPUTE ZA PLAĆANJE - ZONA 1 (PDF 0,13 MB)

UPUTE ZA PLAĆANJE - ZONA 2 (PDF 0,13 MB)

 

 


Komentiraj

Zahvaljujemo na Vašem komentaru

Kontakt

Imate pitanje ili prijedlog, slobodno nas kontaktirajte

TOP