Obavijest o novom načinu rada sa strankama, od 16.11.2021.

Sukladno uputama Vlade RH i Stožera civilne zaštite za sprječavanje širenja zaraze novim koronavirusom, Škovacin d.o.o. obavještava korisnike svojih usluga da nastavlja poslovati i komunicirati sa strankama kanalima pošte, elektroničke pošte, telefona i telefaksa i te načine komunikacije prioritetno preporučuje svim svojim korisnicimaU slučaju nužnosti dolaska molimo da se najavite telefonom ili elektroničkom poštom.
 
Stranke koje pristupe uredima komunalnog poduzeća obvezne su poštivati sve mjere Stožera civilne zaštite RH koje su na snazi, pritom naglašavamo da osobe sa vidljivim simptomima Covid-19 (kašalj, povišena temperatura, opća iscrpljenost organizma i ostali) neće biti primljene, iz sigurnosnih razloga. Korištenje maski za lice koje prekrivaju dišne organe i korištenje sredstva za dezinfekciju ruku (osigurano na ulazu u naše prostorije) također je obvezno.
 
Od 16.11.2021., prilikom ulaska u službene prostorije Škovacin d.o.o., dužni ste predočiti na uvid EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.
 
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 07.00 - 15.00 h (izuzev državnim praznikom), dnevni odmor je od 10:00 do 10:30

Za sve upite možete nas nazvati na: 
tel. / fax. 022 558 427.
e-mail: k.usluga@skovacin.hr, parking@skovacin.hr, groblja@skovacin.hr

Najnovije preporuke možete pratiti na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i na stranicama Vlade RH: koronavirus.hr, vlada.gov.hr, hzjz.hr


Komentiraj

Zahvaljujemo na Vašem komentaru

Kontakt

Imate pitanje ili prijedlog, slobodno nas kontaktirajte

TOP